Cosmetisch artsCosmetisch arts Peter Driessen haalde zijn artsen diploma aan de V.U. te Amsterdam. Vanaf 2001 heeft hij zich ook gespecialiseerd als cosmetisch arts en sindsdien heeft hij meer dan 30.000 behandelingen verricht.


Dr. driessen biedt de meest professionele en betrouwbare Botox® en Hyaluronzuur behandelingen aan. Bij Dr Driessen bent u verzekerd van de beste cosmetische behandeling. Cosmetisch Arts Peter Driessen is ingeschreven in het register cosmetische geneeskunde van de KNMG (NVCG).Er wordt steeds de grootste zorgvuldigheid in acht genomen met betrekking tot veilig en steriel werken. Vooraf – en tijdens de behandeling wordt er steeds met U overleg gepleegd, zodat er een esthetisch verantwoord resultaat wordt behaald. En er geen verrassingen zijn over de kosten. Er wordt rekening gehouden met het huidtype, soort rimpel/huiddefect en de wensen en budget van de cliënt.


Ook wordt een eventuele voorgeschiedenis van cosmetische behandelingen in aanmerking genomen alsmede de totale gezondheidstoestand van de cliënt. De keuze van een middel van behandelingen is dus altijd gebaseerd op individuele factoren, die van cliënt tot cliënt verschillen. Alleen wanneer bij het intakegesprek blijkt dat onze behandelingen voor U een goede keuze zijn gaan wij over tot behandelen; anders verwijzen wij U door. Het beoogde effect moet zodanig zijn dat het natuurlijk overkomt; eigenlijk moet het niet opvallen dat er behandeld is, alleen dat iemand er goed uitziet. Als er één zin in de cosmetische geneeskunde thuis hoort dan is het wel “LESS IS MORE”.


Veel gestelde vragen:


Is de behandeling pijnlijk?

Dat valt reuze mee omdat in veel gevallen er al een verdovend middel in de gebruikte vloeistof zit en als we bv. de lippen doen dat altijd kortdurend verdoofd kan worden, net als bij de tandarts maar dan met een verdovingsmiddel wat maar zo’n 20 minuten werkt zodat je niet nog uren met zo’n “verdoofde”mond loopt.

Zijn er tips voor na de behandeling?

Ja, zeker!

  • 3 dagen erna voorzichtig met de zon / zonnebank
  • De eerste dagen voor – en na de behandeling geen pijnstillers met Acetyl Salicylzuur gebruiken daar dit het bloed verdunt en daar door de kans op blauwe plekken vergroot. In dit geval ook matig zijn met alcohol gebruik.
  • Bij Botox/Dysport behandeling de eerste 2 uur niet gaan liggen of het behandelde gebied masseren.
  • De eerste week na de behandeling raden wij 2 maal daags insmeren met Arnica zalf/gel aan
  • Bij de andere middelen is het juist van belang de behandelde plaats de eerste week niet te beroeren
  • Bij neiging tot blauwe plekken kunt u 2 weken voor de behandeling 3 x daags Arnica D6 korrels innemen

Wat zijn de tussenpozen tussen de behandelingen?

Hyaluronzuur mag reeds na 2 weken bijgewerkt worden. In de praktijk worden de schoonheidsinstituten met een interval van 1 tot 2 maanden door ons bezocht.

Hoe vaak moet er worden behandeld?

Bij de tijdelijke en long lasting middelen gaan wij uit van 1 tot 2 behandelingen en in een enkel geval 3 keer. Als er gekozen wordt om een zgn. “stappenplan” te maken waarbij men eerst het ene probleem aanpakt en daarna het andere zijn er vanzelfsprekend in totaliteit meer behandelingen nodig. Bij de Dysport/Botox moet men na een aantal maanden op herhaling om het gewenste resultaat te behouden, de tussentijd wordt over het algemeen wel steeds langer.


Meeste voorkomende behandelingen;


Lippen opvullen


Rimpelbehandelingen


Botox behandeling


Hyaluronzuur behandeling


Mondhoeken opvullen


U bent van harte welkom voor een kosteloos, vrijblijvend consult in de salon van Beauty Extends Groningen. Afspraken voor Dr Driessen kunnen niet online worden ingeboekt maar uitsluitend telefonisch op 0611588250.