Hairweave

Hair weave


Prachtig mooie lange haren is nu voor iedereen mogelijk. De mooiste haarverlengingen, hairextensions, hairweave of tape extensions afegestemd op wat bij jouw haar en wensen het beste past. Daarnaast kan het eigen haar natuurlijk geknipt of gekleurd worden voor het plaatsen van de haarverlenging en tussen het loshalen en opnieuw plaatsen van de haarverlenging.


Voor de hairweave, hairextensions en tape extensions gebruik ik de mooie kwaliteitsharen van Balmain en Indian Gold.


Haarweefsel

De hairweaves worden bevestigd aan 1,2 of 3 dunne vlechtjes op het hoofd of aan 1,2 of 3 banen gemaakt met microringetjes. Dit bevestigen gebeurd dmv innaaien dus hiervoor worden geen waxjes, bondjes, lijm of hitte gebruikt

. Deze methode is niet schadelijk voor je eigen haar. Ik werk met 100% Human, remy, double drawn hair van Balmain of Indian Gold. Mooie kwaliteit haar welke betaalbaar en herbruikbaar is. De combinatie van de hairweft van het zeer hoorwaardige kwaliteitsmerk Bamain en de invlechtmethode is uniek in Groningen. Balmain geeft 6 maanden kwaliteitsgarantie bij gebruik van Balmain after care en is verkrijgbaar in de lengtes 40 en 60 cm en Indian Gold is verkrijgbaar in 50 cm.

De vlechtjes blijven ongeveer 6 tot 8 weken zitten, dit is afhankelijk van de snelheid van de haargroei. Na 6 tot 8 weken kun je de weavebanen los laten halen en weer opnieuw laten zetten, deze weavebanen zijn herbruikbaar en blijven zeker 9 maanden mooi van kwaliteit. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe je ermee omgaat.


Hoeveel haar heb ik nodig?

weeft:

Voor een volumebehandeling met verlenging voor fijn tot normaal haar heb je 4 banen haar nodig geplaatst op 1 of 2 vlechtjes.

Voor een verlenging van normaal tot dik haar heb je 6 banen haar nodig geplaatst op 2 vlechtjes.

Voor een verlenging voor erg dik of heel veel haar heb je 9 banen haar nodig geplaatst op 3 vlechtjes.


Hairextensions:

Voor een volumebehandeling met verlenging voor fijn tot normaal haar heb je 75 tot 100 hairextensions nodig.

Voor een verlenging van normaal tot dik haar heb je 100 tot 125 hairextensions nodig.

Voor een verlenging voor erg dik of heel veel haar heb je 125 tot 150 hairextensions nodig.


Tape-extensies:

Voor een volumebehandeling zonder verlenging voor fijn tot normaal haar heb je 10 stuks nodig.

Voor een volumebehandeling met verlenging voor fijn tot normaal haar heb je 20 stuks nodig.

Voor een verlenging van normaal tot dik haar heb je 30 stuks nodig.

Haarverzorging is essentieel om het haar gezond, glanzend en mooi te houden. Haar met extensions heeft net dat eetje extra oeding nodig en de hair care productlijn van Balmain Hair is speciaal ontwikkeld om dit beetje extra voeding aan het haar te geven terwijl het natuurlijke haar ook in perfecte conditie komt.