Botox


Een Botox behandeling is speciaal voor het ontspannen van spieren in het gelaat die m.n. de verticale frons, de horizontale frons en de kraaienpootjes veroorzaken. Ook heeft dit middel vaak een gunstig effect op hoofdpijn die door spierspanning wordt veroorzaakt.

Met botox kunnen hiermee selectief spieren ontspannen die voor een ongewenste gezichtsuitdrukking-en rimpelvorming zorgen.Tevens behandelingen van overmatige transpiratie in oksels en handpalmen.


Cosmetisch wordt de stof toegepast om de aangezichtsspieren selectief tijdelijk te verlammen en zodoende rimpelvorming te onderdrukken. Zo’n behandeling behoudt haar werking gedurende ca. 3-4 maanden. De prijs die hiervoor wordt betaald is een minder expressief gelaat.


Doelgroep

Botuline mag worden toegediend aan volwassenen tussen de 18 en 65 jaar oud, onder andere voor de tijdelijke vermindering van rimpels in het gebied tussen en boven de wenkbrauwen. Toediening mag in Nederland alleen worden gegeven door artsen, maar dit hoeft niet in een ziekenhuis te gebeuren. Cosmetische behandelingen worden dan ook vaak uitgevoerd in privéklinieken. Door de fabrikant wordt afgeraden om vaker dan eens in de drie maanden een behandeling met botuline te ondergaan. Het effect van een behandeling houdt meestal tussen de 1 en 6 maanden aan.


U bent van harte welkom voor een kosteloos, vrijblijvend consult in de salon van Beauty Extends Groningen. Afspraken voor Dr Driessen kunnen niet online worden ingeboekt maar uitsluitend telefonisch op 0611588250.