FillersHyaluronzuur (filler) is een volledig biologisch afbreekbare rimpelvuller/contourverbeteraar.


Hyaluronzuur is een tijdelijk middel dat hooguit een jaar resultaat geeft. Het is m.n. geschikt voor hen die flexibel willen blijven in de resultaten van de aanpassingen in het gelaat. Wij werken met verschillende merken Hyaluronzuur. In overleg met de cliënt kiezen wij voor een bepaald product. Hyaluronzuur is een volledig biologisch afbreekbare rimpelvuller/contourverbeteraar. Hyaluronzuur is een normaal bestanddeel van het menselijk lichaam o.a. te vinden in bindweefsel en kraakbeen.Dr Driessen werkt met 5 soorten hyaluronzuur van de hoogste kwaliteit. Van hele dunne hyaluronzuur voor kleine rimpeltjes tot hele stevige waarmee wij zelfs een liquid facelift kunnen doen. Ook is er een hyaluronzuur voor lipvergroting.

De hyaluronzuren waar wij mee werken zijn FDA goed gekeurd, dat wil zeggen goedgekeurd in Amerika waar de eisen nog véél strenger zijn dan in Europa.


U bent van harte welkom voor een kosteloos, vrijblijvend consult in de salon van Beauty Extends Groningen. Afspraken voor Dr Driessen kunnen niet online worden ingeboekt maar uitsluitend telefonisch op 0611588250.