Hairextensions

 

Prachtig mooie lange haren is nu voor iedereen mogelijk. De mooiste haarverlengingen, hairextensions, hairweave of tape extensions afegestemd op wat bij jouw haar en wensen het beste past. Daarnaast kan het eigen haar natuurlijk geknipt of gekleurd worden voor het plaatsen van de haarverlenging en tussen het loshalen en opnieuw plaatsen van de haarverlenging.

 

Voor de hairweave, hairextensions en tape extensions gebruik ik de mooie kwaliteitsharen van Balmain of een vergelijkbaar merk.

 

Herkomst en kwaliteit van het haar

 

Balmain heeft een zeer breed assortiment aan haarverlengingen en verzorgingsproducten. Balmain geeft 6 maanden garantie (i.c.m. Balmain Hair Care) dit geeft aan dat ze overtuigd zijn van de kwaliteit van de haren. De haren van Balmain zijn van Aziatische afkomst en hierdoor iets dikker dan de gemiddelde europese haren.
 

De haren van Foxy Star zijn van Indiaanse afkomst en komen het meest overeen met de gemiddelde europese haren, hierom zijn deze haren dan ook zeer gewild en geliefd. Prachtige kwaliteit superzachte haren.

 

 

Hairweave

Hairweave of ook wel weft genoemd zijn banen haar die geplaatst worden in het eigen haar dmv van vlechtjes of microrings. Deze wefts of weae banen zijn erg plat bij de aanhechting en hierdoor kunnen er meerdere banen op elkaar in het haar worden bevestigd. Doordat het gewicht van de weave verdeeld wordt over het vlechtje of meedere microrings kun je veel extra volume of lengte creeren. Een ander groot voordeel van de hairweave is dat het haar zeker 9 maanden meegaat. Na gemiddeld 8 weken zal het vlechtje of zullen de microrings worden losgehaald en opnieuw opnieuw geplaats en daarna kan de hairweave ook weer opnieuw geplaatst worden.

 

Hairextensions

 

Hairextensions zijn losse plukjes haar die worden bevestigd aan een plukje eigen haar. De hairextensions zijn perfect voor verlenging, volume en kleurbehandelingen. Het haar wordt aan het natuurlijke haar vastgemaakt met kleine langhoudende keratine bonds of ook wel waxjes genoemd of met microringetjes.  

De hairextenions zijn 100% human hair, remy gesorteerd en double drawn.

 

De hairextensions met waxjes worden geplaatst dmv het waxje te verwarmen en deze te laten hechten met het plukje eigen haar en blijven 3 tot 4 maanden zitten. Hierna kunt u de extensions laten verwijderen en eventueel gelijk nieuwe laten zetten.  Deze manier van plaatsen is niet schadelijk voor het eigen haar en geeft een mooi soepel vallende haarbos.

 

 


De hairextensions die geplaatst worden met microringetjes blijven 6 tot 8 weken zitten en hierna dienen ze te worden losgemaakt en opnieuw te plaatsen. Hierbij hoeft niets van de extension te worden afgeknipt. Deze behandeling is minder tijdrovend en voordeliger om te herplaatsen.


Hoeveel haar heb ik nodig?

Weave:

Voor een volumebehandeling met verlenging voor fijn tot normaal haar heb je 4 banen haar nodig geplaatst op 1 of 2 vlechtjes.

Voor een verlenging van normaal tot dik haar heb je 6 banen haar nodig geplaatst op 2 vlechtjes.

Voor een verlenging voor erg dik of heel veel haar heb je 9 banen haar nodig geplaatst op 3 vlechtjes.


Hairextensions:

Voor een volumebehandeling met verlenging voor fijn tot normaal haar heb je 75 tot 100 hairextensions nodig.

Voor een verlenging van normaal tot dik haar heb je 100 tot 125 hairextensions nodig.

Voor een verlenging voor erg dik of heel veel haar heb je 125 tot 150 hairextensions nodig.


Tape extensions:

Voor een volumebehandeling zonder verlenging voor fijn tot normaal haar heb je 10 stuks nodig.

Voor een volumebehandeling met verlenging voor fijn tot normaal haar heb je 20 stuks nodig.

Voor een verlenging van normaal tot dik haar heb je 30 stuks nodig. 

Haarverzorging is essentieel om het haar gezond, glanzend en mooi te houden. Haar met extensions heeft net dat beetje extra voeding nodig en de haircare productlijn van Balmain Hair is speciaal ontwikkeld om dit beetje extra voeding aan het haar te geven terwijl het natuurlijke haar ook in perfecte conditie komt.