Wimperextensions of ook wel wimperverlenging zijn ideaal! Het is erg mooi, makkelijk en bespaart `s morgens een hoop tijd. Haartje voor haartje worden je wimpers verlengt met een extension haartje.

12 jaar geleden ben ik begonnen met het plaatsen van wimperextensions one by one. inmiddels ben ik zeer ervaren en gespecialiseerd in het plaatsen van zowel de one by one techniek als de 3D techniek (Russian Volume).  

Mooie, gezonde wimpers vind ik belangrijk daarom plaats ik geen extensions op beschadigde wimpers en zal ik de wimpers nooit overbelasten. Daarnaast werk ik uitsluitend met de kwaliteitsproducten van Lash Extend.

Naast verschillende lengtes en diktes zijn er ook verschillende krullen, als je bij mij in de salon komt overleg ik samen met je wat jij graag wilt en wat er mogelijk is.

De haartjes die ik gebruik zijn zijdezachte syntethische premium mink haartjes, ik gebruik geen vosse of nerts haartjes.

De behandeling duurt bij het plaatsen van een nieuwe set one by one ongeveer een uur en het plaatsen van 3D lashes duurt ongeveer 1,5 uur.

De extensions blijven ongeveer 6 tot 8 weken zitten maar om het mooi en verzorgd te houden raad ik wel aan om ze na ongeveer 3 weken te laten bijvullen. Je eigen wimperhaartje groeit namelijk en deze valt ook uit, hier komt dan een nieuw haartje voor terug net als bij je hoofdharen.

"Zijn wimperextensions slecht voor je eigen wimpers?" Deze vraag krijg ik regelmatig; In principe zijn wimperextensions niet slecht voor je eigen wimpers mits je er niet zelf aan gaat plukken of trekken en mits ze goed geplaatst zijn. Ik draag zelf al 11 jaar wimperextensions en mijn wimpers zijn na deze 11 jaar nog prima en gezond.

"Moet je wimperextensions altijd blijven dragen als je er eenmaal aan begint?" Is nog zo'n vraag die ik vaak krijg; Ik moet toegeven, het is verslavend mooi en makkelijk maar ik heb ook een hoop klanten die zie ik maar een paar keer per jaar voor een vakantie of feestje of feestdagen. Jij bepaalt zelf hoe lang je wimperextensions wilt dragen.Wimperextensions one by one

One by one, de naam zegt het eigenlijk al zijn wimperextensions 1 op 1 geplaatst. Dat wil zeggen op iedere volgroeide wimper komt 1 wimperextension. Hiermee kun je een mooie verlenging maar ook meer volume krijgen. Afhankelijk van oog en het te verkrijgen effect wordt er voor een D of een C krul gekozen. De D krul is een sterkere krul, te vergelijken met de krul die je krijgt met een wimperkrultang, de C krul is een wat natuurlijkere krul die dan ook een meer natuurlijk effect heeft. De extension die geplaatst wordt is eigenlijk altijd langer dan de natuurlijke wimperhaar.


Wimperextensions Russian volume

Russian volume haartjes zijn nog fijner en dunnere haartjes dan de one by one haartjes. Ter vergelijking de one by one haartjes zijn gemiddeld 0,15 mm in dikte en de russian volume haartjes zijn gemiddeld 0,05 mm in dikte. Dat betekend dat je wel tot 6 russian volume haartjes kunt plaatsen op een natuurlijk wimper haartje en dan is deze nog lichter in gewicht dan 1 one by one haartje. Hiermee kun je nog meer volume krijgen. Mocht je dit echter teveel volume vinden dan is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor 2D of 3D. Dit wil zeggen 2 of 3 russian volume haartjes op 1 wimperhaartje. Russian volume haartjes zijn bij Beauty extends Groningen net als de one by one wimperextensions verkrijgbaar is zowel de D krul als de C krul.