Hair weave


Hairweave, hairextensions of tpeextensions welke methode past het beste bij jou? De hairweave methode is de methode waar steeds meer mensen fan van worden. Dit is namelijk de methode die het meest vriendelijk is voor de eigen haren, zelfs voor de fijnste haren. Het is ook de meest duurzame methode omdat het haar zeker 9 tot 2 maanden mooi blijft en er geen hitte en geen lijm wordt gebruikt. Prachtig mooie lange haren is nu voor iedereen mogelijk.

Bij ons in de salon kan het eigen haar natuurlijk geknipt of gekleurd worden voor het plaatsen van de haarverlenging en tussen het loshalen en opnieuw plaatsen van de haarverlenging.

Voor de hairweave, hairextensions en tape extensions gebruik ik de mooie kwaliteitsharen van Balmain of een kwalitatief vergelijkbaar merk.

De hairweaves worden bevestigd aan 1,2 of 3 dunne vlechtjes op het hoofd of aan 1,2 of 3 banen gemaakt met microringetjes. Dit bevestigen gebeurd dmv innaaien dus hiervoor worden geen waxjes, bondjes, lijm of hitte gebruikt

. Deze methode is niet schadelijk voor je eigen haar. Ik werk met 100% Human, remy, double drawn hair van Balmain of Indian Gold. Mooie kwaliteit haar welke betaalbaar en herbruikbaar is. De combinatie van de hairweft van het zeer hoorwaardige kwaliteitsmerk Bamain en de invlechtmethode is uniek in Groningen. Balmain geeft 6 maanden kwaliteitsgarantie bij gebruik van Balmain after care en is verkrijgbaar in de lengtes 40 en 60 cm en Indian Gold is verkrijgbaar in 50 cm.

De vlechtjes blijven ongeveer 6 tot 8 weken zitten, dit is afhankelijk van de snelheid van de haargroei. Na 6 tot 8 weken kun je de weavebanen los laten halen en weer opnieuw laten zetten, deze weavebanen zijn herbruikbaar en blijven zeker 9 tot 12 maanden mooi van kwaliteit. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe je ermee omgaat.

Hoeveel haar heb ik nodig?

weave:

Voor een volumebehandeling heb je 2 banen nodig.

Voor een verlenging van fijn haar heb je 4 banen nodig.

Voor een verlenging van normaal haar heb je 4 tot 6 banen nodig

Voor een verlenging voor erg dik haar of een bobline heb je 8 banen nodig .

Haarverzorging is essentieel om het haar gezond, glanzend en mooi te houden. Haar met extensions heeft net dat beetje extra voeding nodig en de hair care productlijn van Balmain Hair is speciaal ontwikkeld om dit beetje extra voeding aan het haar te geven terwijl het natuurlijke haar ook in perfecte conditie komt.